Een wereld van werk. Dat is Carrier. Wij geven volop de ruimte aan gedreven mensen die affiniteit hebben met bedrijfskoeling. Mensen die lef weten te combineren met ambitie. Doorzetters die klant- en resultaatgericht denken. Herkent u zichzelf en bent u toe aan een nieuwe stap? Kies dan voor Carrier!

Carrier Refrigeration is een toonaangevend bedrijf in bedrijfskoeling en is altijd op zoek naar ambitieuze, ervaren en technisch goed onderlegde mensen die kunnen bijdragen aan de verdere groei van onze organisatie.

Werken bij Carrier Refrigeration doet u, 200 collega's, in een open en stimulerende bedrijfscultuur. Wij bieden een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Dat betekent onder meer dat er veel mogelijkheden zijn om door te groeien. Hoe u uw carrière verder invult, is bij Carrier nauwelijks te voorspellen. Veel hangt af van uw eigen initiatieven en de mate waarin u de kansen grijpt die Carrier u in de loop van de tijd biedt, bijvoorbeeld door aanvullende scholing en/of inzet op nieuwe posities. Ook ten aanzien van de honorering geldt dat er een directe relatie is tussen initiatieven en prestaties.

Iedere nieuwe medewerker begint met een introductieprogramma. Dat is deels collectief - zo leer je elkaar snel kennen - en deels individueel.

Benieuwd? Kijk hieronder bij onze vacatures en zoek uw baan!

disclaimer · over ons · PED · EH&S · faq · voorwaarden · contact 

 

©Copyright 2018 Carrier