Convenience stores

Walk-in koel- en vriescellen

Carrier Refrigeration Benelux levert en installeert een grote range van cellen compleet met installaties. Een team van engineers bepaalt wat voor de klanten de beste oplossing is, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de benodigde temperatuur, maar ook naar de routing, de voorzieningen en benodigde extra's. Hierbij moet men vooral denken aan toegangsdeuren, combinaties van koelen vriesopslag, het soort techniek en of het noodzakelijk is om isolatie vloeren toe te passen.

Kortom iedere aanvraag is uniek en wordt als zodanig behandeld. De walk-in cellen worden uitgevoerd met Expo glasdeurfronten voor het uitstallen en de opslag van producten in een gekoelde omgeving. Expofront biedt een grote range glasdeurenfronten voor koel- en vriescellen. Het basisprogramma biedt diverse combinaties voor een grotere flexibiliteit en winkelinrichting. Er zijn drie ontwerpen en kleuren: aluminium, grijs en zwart. De frames zijn rechtsdraaiend vanaf de fabriek, maar kunnen omgezet worden naar linksdraaiend. De walk-in deur wordt links- of rechtsdraaiend geleverd.

  • Verticale fluorescerende TL-buizen achter alle verticale stijlen, zij- en middenstijlen.
  • Zowel verkrijgbaar in 50Hz als 60Hz.
  • Voor vriestoepassingen zijn de deuren verwarmd en voorzien van drievoudig geïsoleerd (gehard) glas en voor koeltoepassingen van dubbel geïsoleerd (gehard) glas.
  • Het raam van de deur en het kozijn zijn vervaardigd van aluminium.
  • Achter de Expofront glasdeuren wordt een Expo rekkensysteem geplaatst. De rekstelling is voorzien van rekken met een breedte overeenkomstig de deuren en een effectieve diepte van 575 mm.

disclaimer · over ons · PED · EH&S · faq · voorwaarden · contact 

 

©Copyright 2018 Carrier