Skip Navigation LinksService > Service en onderhoud

Service en onderhoud

U heeft een kostbare investering gedaan in hoogwaardige koel- en vriesapparatuur voor uw supermarkt of horeca onderneming. Apparatuur waar u volledig op moet kunnen vertrouwen. Daarnaast vereist de verscherpte regelgeving rond HACCP en STEK dat deze apparatuur gecontroleerd wordt en juist functioneert. Daarom levert Carrier Bedrijfskoeling maatwerk in onderhoud. Dit kan variëren van enkel een inspectie van uw installaties volgens de wettelijk gestelde eisen tot een op maat gesneden onderhoudsprogramma met reinigingsbeurten en advies.

Correctief onderhoud

Ondanks het uitvoeren van preventief onderhoud kunnen er altijd nog (ver)storingen optreden. Voor uw onderneming is het van belang dat deze snel en effectief worden verholpen. Hiervoor heeft Carrier Bedrijfskoeling een flexibel gespecialiseerd service netwerk. De service organisatie bestaat uit ruim vijftig monteurs verdeeld over acht rayons. Door het fijnmazige netwerk van monteurs is er altijd één voor u in de buurt. Ook ‘s nachts en in het weekend staan er in ieder rayon servicemonteurs voor u klaar.

Contract

Als u een storing heeft, dan belt u ons en staan we zo snel als we kunnen bij uw bedrijf. Dat is goed om te weten.

Maar prettiger is de gedachte dat wij onze producten en installaties op basis van een servicecontract voor u kunnen onderhouden. Zo voorkomt u dat uw bedrijfsvoering wordt verstoord en u schade ondervindt.

Wij leveren u maatwerk. Van een wettelijk verplichte service-inspectie plus onderhoud tot de meest uitgebreide variant met een weekendservice die dag en nacht, zeven dagen per week bereikbaar is. Geen klant is hetzelfde. En voor elke servicewens hebben wij het juiste contract. Stel uw contract op maat samen met onze contracttool


 

Voor meer informatie over contracten kunt u contact opnemen met Peter Hartings

 

disclaimer · over ons · PED · EH&S · faq · voorwaarden · contact 

 

©Copyright 2018 Carrier