Onderhoud

Carrier Bedrijfskoeling is producent, leverancier en installateur van gekoelde displays en opslagsystemen voor de voedingsmiddelenbranche. Van supermarkten tot pompstations, van luchthavens tot treinstations, van instellingen tot restaurants en bedrijfskantines.

De naam die we in ruim 30 jaar hebben opgebouwd danken we aan de kwaliteit van onze producten en installaties. Maar een minstens zo belangrijke schakel in de relatie met onze klanten is onze service. Een service die gebaseerd is op een gedegen kennis van zaken én op snelheid.
Onze monteurs gaan pas voor Carrier op weg na een zeer intensieve scholing en begeleiding. Geen storing die geheimen voor ze heeft!

Bovendien zijn ze voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Niet alleen als het gaat om het gereedschap waarmee ze werken, maar ook hun bereikbaarheid. Is er een storing, dan krijgt een monteur uit uw eigen regio daar op hetzelfde moment een melding van. Zo zijn we altijd dichtbij. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze monteurs zijn tegelijkertijd adviseurs. Zij kunnen u veel vertellen over energiebesparende maatregelen. En u van een degelijk advies voorzien zodat u kunt kiezen tussen vervanging of reparatie.

Ons lokale netwerk stelt ons in staat snel en accuraat te handelen.

In- en uit de buurt.

Hier ziet u hoe onze rayons zijn ingedeeld. Onze monteurs zijn verdeeld over rayons, waarbij elk rayon zijn eigen manager heeft. Zo is uw monteur niet alleen altijd in de buurt maar ook uit uw buurt!

Download Service folder PDF

 

disclaimer · over ons · PED · EH&S · faq · voorwaarden · contact 

 

©Copyright 2018 Carrier